Top 10 dárků pro cyklisty, kterými uděláte radost

Vybrali jsme pro vás TOP 10
nejoblíbenějších cyklistických stylovek,
kterými uděláte radost každému nadšenému cyklistovi.

Nevíte si rady s výběrem dárků pod stromeček? Pak dejte na nás. Udělali jsme výběr oblíbených kousků na kolo, které zaručeně nikoho nezklamou. Všechny máme skladem a Ježíšek je tak určitě stihne doručit pod vánoční stromeček včas.

 

Asssavers-blatnik-big-kopie Apidura-musset-darek-pro-cyklistu

1. Batoh Apidura Packable Backpack

Novinka letošního roku od značky Apidura, která se v okamžiku uvedení na trh stala hitem. Je to flexibilní sbalitelný batoh Apidura Packable Backpack. Lehký batoh snadno sbalíte do malé kapsy o rozměru 8 x 8 cm a díky integrované pásce se suchým zipem umístíte na rám kola, kde je připravený k okamžitému použití. Batoh má po rozbalení objem 13 litrů a praktické vnější síťované kapsy pro rychlý přístup k věcem v nich při jízdě. Tento sbalitelný cyklo batoh využijete například pro přepravu potravin a nezbytných věcí na konci dne.

Druhou variantou je ještě menší 
sbalitelná brašna přes rameno Apidura Packable Musette, kterou snadno sbalíte do malé kapsy o rozměru 8 x 7 cm a která je inspirovaná klasickou cyklistickou taškou přes rameno.

 

Knog_Plug

zadni-svetlo-knog-plug

2. Přední světlo Knog Plug 250 lm

Designově jednoduché přední LED světlo na kolo s čistými liniemi o výkonu 250 lumenů je vhodné pro každého cyklistu. Disponuje skvělou viditelností z různých úhlů. Cyklistické světlo Knog Plug je navržen pro všechny druhy cyklistiky od dojíždění do práce až po silniční cyklistiku. Nabíjí se pohodlně přes USB, takže nemusíte stále shánět baterky, však to znáte.

Do páru k přednímu světlu Plug značka KNOG vyrábí zadní světlo Plug. Do páru ho můžete koupit zvlášť i jako set předního a zadní světla

 

Asssavers-Mad-Wolf

Ass-savers-blatniky

3. Přední a zadní blatník Mad Wolf Ass Savers

Moc pěkná limitovaná kolekce blatníků Ass Savers Mad Wolf. Přední blatník Mudder je univerzální blatník pod přední vidlici vhodný pro všechny odpružené vidlice. Montáž blatníku je snadná, pomocí stahovacích zip pásků. Zadní blatník pod sedlo Big je určený pro kola s širšími plášti. Je ověřený a otestovaný terénem. Díky patentovanému upevňovacímu systému Flip Tip je kompatibilní téměř se všemi stávajícími modely cyklo sedátek.

Blatníky Ass Savers jsou dárkem, který ocení každý cyklista. Je to věc, kterou nemusíte nutně vozit na kole permanentně, můžete ho mít v batůžku a používat jen když je bláto nebo prší. V nabídce máme všechny typy a designy, které značka Ass Savers vyrábí.

 

Termolahev-BlackBlum

 

4. Nerezová termoláhev BoxApetit

Tahle stylová outdoorová termoláhev na kolo BoxApetit se hodí každému kdo miluje zimní vyjížďky na fatbajku. Dát si horký čaj s rumem a k tomu nějaký horský zasněžený výhled, to je ta pravá bajková romantika. Lahev je opět novinkou letošního roku a mají ji na svědomí designéři z britského studia Black+Blum. Termoska je jednoduše dárek co se hodí všem co milují jakékoliv outdoorové aktivity.

 

Keepcup-thermal

5. Termo hrnek Keepcup Thermal

Pro všechny dálkové cestovatele co si ani ve stanu neodepřou výbornou filtrovanou kávu tady máme nerezový termo hrnek KeepCup. Kolekce Thermal je novinkou letošního roku a okamžitě se stal hitem. Keep Cup má v nabídce mnoho typů hrnků v mnoha barevných variantách. Vybere si každý a je to dárek vhodný nejen pro cyklistu.

 

 Oi-Knog-cyklisticky-zvonek

6. Zvonek Oi Knog

Legendární zvonek na kolo Oi od Knogu je doslova sexi zvonek s přímo andělským zvukem, který si nemusí stydět dát na řidítka ani zarputilý minimalista. Oi je jednoznačně šperkem mezi zvonky na koloJedinečný kovový vzhled ani zdaleka nepřipomíná tradiční nudné zvonky, naopak působí velmi elegantně. Úžasný zvuk hladí uši, ale zároveň je dostatečně hlasitý. Podrobněji se zvonkům on značky KNOG věnujeme v článku, který najdete zde.

 

Apidura_Backpack

Brašna Apidura Expedition Saddlepack

Jednoznačně nejoblíbenější brašna za sedlo. To je cyklistická brašna Apidura Expedition saddle pack, která je dokonale technicky propracovaná, odolná, nepromokavá a maximálně funkční. Navržena je tak, aby využila kompletní prostor pod sedlem a to vše bez nosiče. Užijete ji jak na jednodenní výlety tak na několikadenní expedice. Značka APIDURA má v nabídce velké množství dalších brašen na rám nebo na řidítka.

 

Knog-Scull

8. Zadní světlo Blinder Scull Knog

Scull je hodně povedené světlo na kolo z kolekce světel Blinder od značky Knog. Na první pohled jsou to běžná čtvercová LED světla, ale navíc mají naprogramované grafické prvky lebky, šachovnice nebo X. Světla jsou k dispozici jak přední tak zadní a také jako set předního i zadního. Jestli máte rádi hravý design s vtipem, tak tyhle světla vás budou bavit.

 

Bookman-ClipOn

 

9. Reflexní odrazky Clip-on Bookman

Reflexní stylové odrazky, které se hodí téměř každému. Clip-On od Bookman je magnetická připínací odrazka, kterou si jednoduše připnete na kteroukoliv část oblečení, na kolo, na deštník, na batoh. Je to skvělá věc když potřebujete být ve tmě v provozu vidět. Ideální pro cyklistiku, běh, chůzi, ale i na procházky se psem. Design magnetického reflexního klipu je velmi decentní, takže ho můžete použít i na civilní oblečení a nebude vám kazit styl. A to hlavní, budete ve tmě dobře vidět, což je tisíc plusových bodů pro vaše bezpečí.

 

Hiplok-Zlok

10. Lankový zámek na kolo Z lok Combo od Hiplok

Z lok Combo od značky Hiplok je multifunkční kódový zámek na kolo, který najde své využití nejen v cyklistice. Využijete ho při ochraně kola na nosiči u auta, jako doplněk k dalšímu zámku. Můžete si s ním zamknout přilbu na kole, batoh, ale využijete ho i na uzamčení dětského kočárku, snowboardu na svahu, kufru na letišti. Je lehoučký, váží pouhých 70g, takže ho můžete mít stále při sobě v batůžku nebo kabelce. Pokud vás zaujal, přečtěte si o něm více v článku zde, kde se zámkům Z lok věnujeme podrobněji.

 

 

zvonek oi knogzlok combo zamek hiplok knog plug predni svetlomagneticka reflexni odrazka knog blinder scullasssavers mad wolf blatnikblatnik mudder asssaversapidura musette batohzadni svetlo plug knogapidura expedition saddlepackkeepcup thermaltermolahev na kolo

 

Další tipy na dárek pro cyklistu najdete zde

Zpět do obchodu