Oi Knog - nejlepší “bajkový” zvonek na světě

Zvonek na kolo Oi Knog
je jednoznačně nejlepší bajkový zvonek na světě.
Nevěříte?

Určitě nám dáte za pravdu, když napíšeme že většina tradičních zvonků na kolo nevypadá nic moc. Bude to jistě jeden z důvodů proč si je cyklisté na kolo nedávají. My jsme pro vás našli jedny z nejpovedenějších cyklistický zvonků na trhu, a to jak co se týká designu tak i zvuku. 

Dnes se budeme věnovat zvonku, který je podle mnoha hodnocení asi tím nejlepším v poměru - krásný design - cena - výkon.

 

Knog-Oi-zvonek-na-kolo

 

Je to zvonek Oi Classic od australské značky KNOG. Kultovní australské značky, která nabízí skvělé funkční a designové cyklodoplňky od tvůrčích designérů a inženýrů, kteří si jdou svou vlastní cestou. Jejich vášeň a revoluční přístup se promítá v každém jejich výrobku. Vášeň, experiment, nebojácnost, tvrdá práce, spontánnost a smysl pro humor. To jsou hlavní vlastnosti této značky.

 

Zvonek-Knog-Oi-Classic-1

 

Minimalistický a čistý design zvonku Oi od Knogu bude ozdobou vašich řídítek. Tvar zvonku Knog Oi byl totiž inspirován řidítky. Tým designérů značky Knog se dlouho zabýval vývojem tvarů, zakřivením a testováním různých materiálů, aby se dostali k tomu nejlepšímu provedení zvonku. Většina tradičních zvonků  je tvarově příliš výrazná  a vystupují nevzhledně na řídítkách. Zvonek Oi naopak působí jako součást řídítek, což je jeho velkou předností. Navíc jeho krásný, intenzivní a přitom až andělsky čistý zvuk zajistí, aby vás na cyklostezce slyšeli dostatečně dopředu. Během vývoje zvonku, designéři testovali nespočet prototypů, aby získali ideální rozteč, délku kroužku a objem. Úder zvonku je pevný a rychlý, což vytváří dobrou rovnováhu hlasitosti a délky zvuku.

Zvonek Knog Oi se vyrábí ve dvou velikostech, aby padnul na všechny dostupné tloušťky řídítek. Knog Oi Classic Small pro průměr řidítek 22,2 mm a Knog Oi Classic Large pro oversize řídítka 23,8 až 31,8 mm.

 

KNOG_Oi_bell_velikosti-1 

Knog-zvonky-Oi-barvy

 

Základní barevné provedení zvonku Knog Oi Classic je černá, stříbrná, mosazná a zlatá. Protože se zvonek za krátkou dobu jeho uvedení na trh stal oblíbený cyklisty po celém světě, dočkal se také výroby limitované edice barev. Jedná se o tři odstíny provedené v eloxu, a to modrá, zelená a růžová. Právě díky eloxu barvy vypadají přímo luxusně.

 

Knog-Oi-Limitovane-barvy-zvonek-na-kolo

 

Časem pro velký úspěch přišel Knog s řadou zvonku Oi Luxe. Jedná se o celokovovou verzi pro náročnější cyklisty, kteří si zakládají na kvalitních precizně provedených cyklodoplňcích. Na zvonku řady Oi Luxe Knog odstranil všechny plastové součástky a je komplet kovový, což z něj dělá opravdový designový skvost. Rozdíl mezi zvonkem Oi Classic a Oi Luxe poznáte na první pohled. Jeho cena je o něco vyšší, ale stále to za takto k dokonalosti vybroušený designový zvonek stojí.

 

Zvonek-Knog-Oi-Luxe-2

Zvonek-Knog-Oi-Luxe-1

 

Tak co budete na stezce raději na chodce hvízdat a doufat že Vás včas uslyší nebo si uděláte radost a dáte přednost některému typu ze zvonků Oi Knog?

 

 

Zvonek-na-kolo-Oi-Knog-Classic-LargeZvonek-na-kolo-Oi-Knog-Classic-SmallZvonek-na-kolo-Oi-Knog-Luxe-LargeZvonek-na-kolo-Oi-Luxe-smallZvonek-na-kolo-Oi-Knog-Classic-Large-ruzovaZvonek-na-kolo-Oi-Knog-Classic-Small-limited-edition

Zpět do obchodu