Vylepšené nepromokavé brašny pro bikepacking - Apidura New Backcountry

Představujeme inovovanou řadu
bikepackingových brašen Apidura NEW Backcountry 

Značku Apidura dnes už není potřeba dlouze představovat. Mezi nadšené bikepackingové cyklisty se zapsala pro své kvalitní brašny na kolo, které mají široké využití. Před pár lety se dala dohromady parta nadšených cyklistů z Londýna a založili značku Apidura. Jejich první řada beznosičových brašen pro bikepacking Apidura Backcountry se rychle dostala do povědomí právě pro precizní zpracování, prvotřídní funkčnost a použití těch nejlepších materiálů.

 

Apidura-bikepacking-brasny-new-backcountry-expedice

 

Následovala řada nepromokavých brašen Apidura Expedition a Apidura Racing pro gramaře a závodníky. V čase vedle nich začala řada Backcountry vypadat trochu zastarale. Vývoj zkrátka nezastavíš. A tak v roce 2020 výroba řady Backcountry skončila, ale ne natrvalo. 

 

Apidura-bikepacking-brasny-new-backcountry-1

 

Před vánoci 2020 Apidura představila zcela novou inovovanou řadu brašen NEW Backcountry. Víceméně se jedná o fungl novou řadu cyklo brašen, která se přizpůsobila vývoji cyklistiky. Použití brašen se totiž během doby posunulo díky nové vlně Enduro a All Moutain. Bikepacking totiž už dávno není jen pro cyklisty co drtí kilometry na asfaltu, ale je čím dál více oblíbený pro lesní stezky a horské traily. Brašny řady New Backcountry jsou proto navržené právě pro trailové ježdění.

 

Apidura-bikepacking-brasny-backcountry-new

 

Základním materiálem ze kterého je řada Apidura New Backcountry vyrobena je velmi odolný a lehký materiál Dimension-Polyant VX21. Jedná se o čtyřvrstvý laminát. Nově jsou brašny New Backcountry lepené (původně byli sešívané). Díky tomu jsou 100% nepromokavé. Místa která jsou na brašně nejvíc namáhaná jsou vyztužená materiálem 420 D na bázi nylonu. Konstrukce brašen New Backcountry je přizpůsobena použití na trailových kolech ( tvary a objemy řidítkových brašen, speciální velikosti rámových brašen a podsedlové brašny pro teleskopické sedlovky).

 

Apidura-brasny-bikepacking-new-backcountry

 

S novou řadou brašen Apidura New Backcountry si užijete novou dimenzi bikepackingového ježdění. Vydejte se do divočiny a užijte si to!

apidura-backcoutry-series-full-setup-animation-hires

 

Brasna-na-kolo-pod-sedlo-Apidura-New-Backcountry saddle packBrasna-na-riditka Apidura-NEW-Backcountry-handlebar-packRamova-brasna-Apidura-NEW-Backcountry-long top tube pack 1,8 L  

Zpět do obchodu