Nejlepší kamarád do deště - Blatníky na kolo Ass Savers

Proč si vybrat blatníky
švédské značky Ass Savers? 

Blatníky na kolo - to je neustálé dilema cyklistů. Pokud nejde vyloženě o turistické nebo městské kolo, málokdo z nás si chce dobrovolně kazit vzhled svého miláčka klasickými cyklo blatníky. Ale zároveň ani netoužíme po tom, trávit hodiny na vyjížďce s mokrým zadkem. S elegantním řešením přišla před pár lety parta cyklistických nadšenců ze Švédska, kteří si založili firmu Ass Savers.

Ass Savers je mladá značka ze stále deštivého a vlhkého Švédského města Gothenburg. V roce 2011 se dalo dohromady pět spolupracujících designérů a začali pracovat na malém ovšem velmi rychle rostoucím projektu Ass Savers, za kterým stojí celá řada ocenění a úspěchů v designérských soutěžích včetně Bike Minimalism’s Product of the Year 2012 a také byli mezi finalisty v soutěži ISPO Brand New 2014. K dnešním dnům Ass Savers dodali více než 200,000 blatníků do více než 65 zemí z celého světa.

Uznejte, že zážitek z jízdy po propršeném dni je bez blatníků jako zlý sen. Nenechte si zkazit cyklistický výlet, protože i blatník může udělat na kole pěknou parádu. Blatníky od Ass Savers snadno namontujete pod sedadlo nebo na rámovou trubku a stejně snadno zase sundáte. 

Nejstarší a nejoblíbenější model blatníku Ass Savers Regular se vyrábí v široké škále barev a limitovaných designových potisků. Díky tomu se hodí i jako designový doplněk fanoušků fixie kol.

 

AssSavers-blatnik-pod-sedlo-regular

Zadní blatník Ass Savers Regular

Model blatníku za sedlo Regular je univerzální blatník, který je kompatibilní téměř se všemi typy cyklo sedátek. Je vhodný pro městská kola, silničky, trailová i krosová kola. Blatník je vyrobený z jednoho kusu odolného plastu a jednoduše se zacvaká pod sedlo. Je decentní, vypadá velmi stylově a i když spousta lidí příliš nevěří, že opravdu funguje, z vlastní zkušenosti můžeme potvrdit že funguje. Rozměry blatníku jsou: délka 340 x šířka 100 mm. Váha je pouhých 15 gramů. 

  

Asssavers-blatnik-big kopie

Zadní blatník Ass Savers Big

Tento široký blatník Ass Savers Big se hodí především pro kola s tlustými plášti (šířky 30 - 55 mm). Byl navržený pro použití na horská kola. Montuje se opět pod sedlo díky patentovanému upevňovacímu systému Flip Tip. Je to už třetí vylepšená generace blatníků, je tedy tužší, nekroutí se a díky novému uchycení před sedlovku je lze upevnit na prakticky všechny typy sedel, kde drží pevně na svém místě. Rozměry blatníku jsou délka 383 x šířka 115,5 mm. Váha blatníku je 25,5 gramů.

 

AssSavers-blatnik-pod-sedlo-fendor-bendor-regular

Zadní blatník Ass Savers Fendor Bendor

Fendor Bendor je plnohodnotný blatník, který se montuje pomocí zip pásků k zadní rámové trubce kola. Fendor Bendor je dostupný ve třech šířkách. Fendor Bendor Slim (šířka 76 mm x délka 626 mm) pro silniční kola, Fendor Bendor Regular (šířka 65 mm x délka 540 mm) pro městská i silniční kola a Fendor Bendor Big (šířka 80 mm x délka 555 mm) pro krosová a gravelová kola. 

 

AssSavers-mudder-blatnik-na-vidlici

Přední blatník Ass Savers Mudder

Přední blatník na kolo Mudder je univerzální robustní přední blatník vhodný pro všechny odpružené vidlice. Montáž blatníku je snadná a to pomocí stahovacích zip pásků. Blatník je vhodný pro rozměry kol 20", 24", 26", 27.5", 28" (700C), 29". Rozměry blatníku jsou: šířka 105 mm x délka 235 mm. 

 

AssSavers-mudder-mini-blatnik-na-vidlici

Přední blatník Ass Savers Mudder Mini

Přední blatník Mudder Mini je navržený především pro stále oblíbenější gravelová kola. Montuje se na přední vidlici pomocí zip pásků, které jsou součástí blatníku. Blatník je kompatibilní se všemi krosovými i gravelovými vydlicemi. Rozměry blatníku jsou šířka 90 x délka 170 mm. Váha blatníku je pouhých 21 gramů.

 

Asssavers-speed-mullet-predni-blatnik

Přední blatník Ass Savers Speed Mullet Regular

Přední blatník Speed Mullet se připevňuje v podstatě na jakékoli kolo bez ohledu na velikost rámu nebo kabely. Předností blatníku Speed Mullet před ostatními, je funkce vedení kabelů. Díky použití dvou mělkých kanálů, které umožňují průchod kabelů mezi rámem a blatníkem, je kompatibilní s většinou existujících kombinací kabelů. Pokud vás při vyjížďkách nezastaví ani deštivé počasí, bude Speed Mullet vaším nejlepším novým parťákem.

Ať už máte rádi městskou cyklistiku nebo vyjížďky lesem, cyklo blatníky Ass Savers se stanou vaším nejlepším přítelem do deště.

 

Snímek obrazovky 2020-10-29 v 19.54.29Snímek obrazovky 2020-10-29 v 19.54.46Snímek obrazovky 2020-10-29 v 19.56.06Snímek obrazovky 2020-10-29 v 19.55.09Snímek obrazovky 2020-10-29 v 19.55.48Snímek obrazovky 2020-10-29 v 19.55.27

AssSavers

Zpět do obchodu