4 možnosti uložení kola v interiéru - držáky na kolo Cycloc

Kam s ním?
To je jedna z nejčastějších otázek všech zapálených cyklistů.
Odpověď je jednoduchá.
Pořiďte si držák na kolo CYCLOC.

Jak stylově uložit kolo v interiéru? Designér Andrew Lang nalezl na tuto otázku tu nejlepší odpověď. Nejprve přišel s držákem na kolo jménem Solo. Solo potvrzuje, že propojení maximální funkčnosti, nekompromisní kvality a designového zpracování, na které je radost pohledět, není jen prázdná fráze. Jeho držák je totiž báječným řešením nejen do malého prostoru - prostě ho jen připevníte do zdi a zavěsíte kolo. Je vhodný pro vnitřní i venkovní použití, kolo na něj lze zavěsit za sedlovku i horní rámovou trubku a to vše bez složitých řešení, připevňování i obav, že kolo v nestřeženém okamžiku spadne.

Britský designér Andrew Lang za tento osobitý držák dostal cenu za nejlepší design na největším cyklistickém veletrhu světa Eurobike v roce 2009 (pro značku Cycloc vymyslel mimochodem spoustu dalších vychytávek). Dokonalý design, špičková kvalita zpracování, originalita a vysoká praktičnost. To jsou držáky na kolo Cycloc.

 

Cycloc-drzak-Solo

CYCLOC SOLO

Držák kola na zeď Solo se hodí do interiéru i exteriéru, vnitřní prostor držáku můžete využít na úschovu drobností, kolo můžete zavěsit vertikálně i horizontálně, k držáku lze kolo zamknout cyklo zámkem. Z barevné škály výrobku si vybere snad každý.

 

Cycloc-endo-drza-na-kolo 

CYCLOC ENDO

Hned po držáku SOLO následoval věšák na kolo Cycloc ENDO, velmi záhy oceněný cenou EUROBIKE AWARD 2014. Menší držák s možností zavěšení kola na zeď vertikálně. Opět je možné tento držák umístit jak do interiéru tak do exteriéru. Součástí držáku jsou i podložky na stěnu, které chrání zeď před ušpiněním.

 

Cycloc-hero-drzak-na-kolo

CYCLOC HERO

A jako třetí třešnička na dortu přichází opravdový hrdina mezi držáky na kola Cycloc HERO. Nejmenší, v interiéru nejméně nápadný, ale perfektně domyšlený do posledního detailu. Kolo je v něm upevněné za pedál šikmo ke zdi a podpůrné podložky zajišťují, že se neušpiní stěna od plášťů. Po designové stránce je to podle nás nejefektivnější držák od značky CYCLOC. Kola drží na stěně jako by byly instalované v muzeu na dráze velodromu. 

 

Cycloc-super-hero-drzak

CYCLOC SUPER HERO

Držák na kolo Cycloc Super Hero je nástavba na původní Hero. Je vhodný pouze pro pedály Speedplay, Look a SPD, které v něm lépe drží než v původním Hero. Opěrky kol chrání stěny před nečistotami a poškozením. 

Součástí balení všech držáků od CYCLOC je nejen návod, ale i montážní šablona, díky které si tyto designové bonbónky oceněné mnoha prestižními cenami, pohodlně a přesně zavěsíte přesně tam, kam budete potřebovat. 

 

Snímek obrazovky 2020-10-10 v 13.02.32Snímek obrazovky 2020-10-10 v 13.03.05Snímek obrazovky 2020-10-10 v 13.02.50Snímek obrazovky 2020-10-10 v 13.03.21

 

 

Držáky na kolo od značky CYCLOC v naší nabídce...

 

drzak-kola-na-zed                       vesak-na-kolo                        montazni-stojan-na-kolo

 

 

 

 

Zpět do obchodu