Jak potěšit cyklistu? Tipy na dárky

Vánoční nadílka pro cyklisty

Máte doma cyklistu a chcete mu udělat radost? Přinášíme tip na dárek, který potěší každého,
kdo si rád a často čistí hlavu jízdou na kole. Výbava do batůžku pro hladké dojezdy a návraty domů.  

tipy-na-darek-pro-cyklistu

 

Chcete-li někoho potěšit, musíte pochopit, co pro něj kolo znamená. Co zažívá, když nasedá na svůj bajk a vyráží na cestu. Cyklistika přináší svobodu, šlápnete do pedálů a žijete si ten svůj příběh. Pak byste opravdu neradi, aby vám to zkazil nějaký defekt, žízeň anebo nenechavec na cestě, když z kola slezete. 

 

Pumpicka-Pocket-drive-lezyne

Pumpa-lezyne 


Do cíle bez defektu

Do cyklo brašny nebo batůžku každého cyklisty patří lepení. My nabízíme klasickou sadu na opravu defektu Lezyne classic Kit Clear, tam nemůžete šlápnout vedle a můžete jich koupit i několik, svoje využití dříve nebo později najdou. Pokud chcete ohromit něčím sofistikovanějším, tak berte Lezyne Lever Kit v hliníkovém voděodolném pouzdru s dvěma montpákami. Můžete vybírat ze 4 barevných odstínů.

K tomu přiberte cyklo nářadí, špičkové multiklíče Lezyne kombinující imbusové a křížové šroubováky v praktickém designu s antikorozní úpravou. Pomohly už nejednomu bajkerovi při poruše nebo na vyladění dokonalé jízdy. Utáhnout, povolit nebo přenastavit a jet dál. Na dofouknutí kol se hodí praktické ruční pumpičky Lezyne, které se vejdou i do kapsy cyklodresu. Například design Lezyne Grip Drive pumpy, jež slouží k vysokotlakému pumpování, nabízí o 30 % větší účinnost než nejlepší rámové pumpy, a to při váze 105 g a délce 186 mm. 

Multiklic-Lezyne-RapII

naradi-lezyne


Jízdu můžete vyladit ještě před odjezdem podle hesla – Kdo maže, ten jede. Riziko poruch se sníží a kvalita jízdy naopak zvýší. Doporučujeme maziva a oleje Squirt, Finish Line na ošetření řetězu i dalších komponentů. Třešničkou na dortu je olej Silca Synergetic Wet Lube, jež byl vyvinut pro péči o závodní formule F1, báječně poslouží všem kovovým komponentům i na kole.

Olej-na-retez-Silca-wet-lube

 

Bezpečí na prvním místě, pohodlí hned v závěsu

Na cestu vám posvítíme světly Knog nebo Lezyne či svítilnami Bookman. Můžete vybírat mezi světly předními, zadními i blikačkami. Dobře vidět a být dobře viděn lze i stylově a přesto prakticky.

Svetla-Knog

bookman-svetla


Aby cyklista nemusel spoléhat na občerstvovny při cestě, pořiďte mu pořádnou cyklistickou láhev, bude tak mít dostatek tekutin při ruce. Nabízíme cykloláhve s vynikající ergonomií i v originálním designu, důležitá je i kvalita použitých materiálů (nezapáchající plasty bez BPA). Teď se stačí jen rozhodnout, zda sáhnout po bidonech s membránou, ze kterých lze snadno pít za jízdy, nebo po lahvích s ochrannými krytkami proti nečistotám a blátu, jež doprovází každý terénní sjezd. 

Camelbak-cyklo-lahev


Když zůstaneme u nečistot, ty mohou potrápit během i po dešti každého účastníka silničního provozu nebo terénní jízdy, a tehdy potěší blatníky Ass savers nebo Riesel:Design, které lze složit do batůžku a použít jen, když to podmínky pro jejich použití vyžadují.

AssSavers_blatniky_gravel

Riesel_design_blatniky_1


Krádež kola, je druh zážitku, který rád oželí snad každý cyklista. K zabezpečení samotných kol nabízíme širokou škálu cyklo zámků. Jeden z těch skladných, lehkých, který se vleze do batohu je kódový zámek Z-Lock značky Hiplok.

zlok-hiplok

 

Výbavu máte kompletní, teď jí jen dárkově zabalit a může dělat radost vašemu bikerovi. A jestli si přesto nejste jistí naše dárkové kupóny to jistí.

 

Snímek obrazovky 2023-12-07 v 9.04.54 Knog sada svetel Blinder PRO 1300 R150 Riesel_design_blatnik_na_kolo_Hohenlinien 

Riesel_design_blatni_na_vidlici_flomingo Riesel_design_bidon _graffiti Snímek obrazovky 2023-12-07 v 9.44.34

Lepeni Lezyne classic Kit Clear Snímek obrazovky 2023-12-07 v 9.50.27 Lezyne_multiklic_rap_II_19

Lezyne_laserove_svetlo_laser_drive  Squirt_mazivo_low_temperature_chain_wax  Silca_olej_synergetic_wet_lube

AssSavers_sada_blatniku_mad_wolf Hiplok_zamek_Zlok_combo Knog_sada_svetel_plug

 

Zpět do obchodu