Hledáš kvalitní držák na mobil na kolo?

Hledáš kvalitní držák na mobil na kolo?
Vyber si jeden z top modelů od značky Shapeheart.
Chceš vědět proč je tak úžasný? Tak určitě čti dál...

Shapeheart_drzak_na_mobil_na_kolo

 

O značce SHAPEHEART

Shapeheart je francouzská značka, která vyrábí spolehlivé magnetické držáky na mobil na kolo, na koloběžku, na motorku i na běhání.

Shapeheart má ve svém portfoliu pouze magnetické držáky s různými variantami uchycení na řidítka. Proto se můžete spolehnout, že si dali na vývoji tohoto produktu opravdu záležet.

Technologie lehkého neodmitového magnetu udrží Váš telefon více než pevně na svém místě. Garantovaná síla uchycení je až 8 kg (telefon oproti tomu váží několik stovek gramů).

Uchycení bylo testováno v nejtvrdších podmínkách. Francouzký downhilový šampion byl požádán, aby agresivní jízdou telefon z držáku shodil. Nepovedlo se mu to.

Nemusíte se bát ani toho, že by silný magnet poškodil jakkoliv váš telefon. Pouzdro má na zadní straně odstínění, které zabrání vlivu na součástky nebo displej vašeho telefonu.

 

3 možnosti uchycení

Drzaky_telefonu_na_kolo 

Držáky na řidítka vyrábí Shapeheart se třemi různými možnostmi uchycení na řídítka. Vyberte si ten co Vám bude vyhovovat nejvíc. 

1) Pomocí silikonového pásku nebo 2 gumiček, které jsou součástí balení. 
Nejuniverzálnější model se silikonovou objímkou a gumičkami s větším a menším průměrem. U této varianty se Vám nestane, že zvolíte špatnou velikost. Výhoda je pokud chcete držák přendávat z jednoho kola na druhé nebo třeba na koloběžku. Díky silikonové objímce k umístění nepotřebujete žádné nářadí.

Shapeheart_drzak_na_mobil_1

drzak na mobil na kolo s gumickou

 

2) Pomocí 2 šroubů, přičemž objímka obejme řidítka o průměru 20 - 28 mm.
Díky upevnění pomocí šroubů si můžete být ještě o něco víc jistější, že bude držák pevně držet. Navíc pokud by Vám ho snad chtěl někdo sundat z kola, nebude to mít tak jednoduché, k montáži bude potřebovat imbusový klíč.

Shapeheart_drzak_na_mobil_3

drzak na mobil na kolo sroubovaci

 

3) Držák se montuje místo původního víčka představce a je kompatibilní s krky vidlic 1“1/8 a šroubem M6.
Pokud nemáte na řídítkách místo nebo jednoduše chcete mít telefon pěkně před sebou na představci, pak zvolte tento typ upevnění. Tento způsob uchycení nikde na řídítkách nezavazí a vypadá designové nejčistějším dojmem.

Shapeheart_drzak_na_mobil_2

drzak na mobil na kolo na predstavec

 

 

Rozměry pouzdra

Každá varianta držáku je k dispozici ve 3 rozměrech pouzdra. M pro telefony vysoké do 15,5 cm, XL pro telefony vysoké do 16,8 cm a XL+ pro telefony vysoké do 17,2 cm. Pouzdro je voděodolné a má vstup na sluchátka i USB pro nabíjení telefonu za jízdy. Pouzdro i s telefonem lze snadno odejmout od magnetického držáku na řidítkách a používat není nutné telefon neustále z pouzdra vyndávat. Telefon je možné snadno ovládat i v pouzdru, dotykový displej funguje i přes krycí fólii.

 

drzak-na-mobil-na-kolo-shapeheart-bike-mount

 

 

 

drzak_na_telefon_shapeheartShapeheart_drzak_na_telefonShapeheart_drzak_na_telefon_na_kolo 

Zpět do obchodu