Blatníky na horské kolo a cyklodoplňky od Riesel Design

Vyšperkuj si svůj bajk!
To je filozofie, kterou razí německá značka Riesel Design.

Rieseldesign-blatnik-stickerbomb-1

 

Produkty Riesel design s originálními designy si oblíbili špičkoví závodní jezdci a hobby cyklisté po celém světě. Mimo to, že vám tým designérů může doslova pokreslit celé vaše kolo na zakázku a vy si můžete vytvořit dokonalý originál, tak Riesel Design vyrábí také řadu produktů běžně k prodeji. Do jejich portfolia produktů se řadí barevné špičkové blatníky, které snadno namontujete na odpruženou nebo klasickou vidlici, zadní stavbu nebo pod sedlo. Vysoce odolné ochranné fólie na rám, zadní stavbu i vidlice ochrání vaše kolo před nechtěnými oděrkami, které lehce vzniknou při jízdě v přírodě. Karbonová designová víčka hlavovky s rozmanitým potiskem, které prostě musíš na kole mít. A spousty další kousků jako jsou třeba cyklistické lahve a bidony nebo originální kšiltovky. 

 

Rieseldesign-blatnik-carbon

 

Blatníky pod sedlo vyrábí ve dvou velikostech. Model blatníku Rit:ze je úzký blatník, pro kola s úzkými plášti jako jsou silniční, mětská, gravelová a fixie kola. Druhý širší model Rit:ze L je navržený pro MTB kola s širokými plášti.

 

Rieseldesign-blatnik-stickerbomb

Rieseldesign-blatniky-na-horske-kolo

Rieseldesign-blatnik-kamikatze-1

 

Pak máme tři modely blatníků, které se montují na vidlice. Nejmenší model Criss:cross je určený pro cyklokrosová a Gravel kola. Větší blatník Schlamm:Pe je takzvaně MTB standart, tedy pro standardní MTB pláště a případně ho můžete použít i jako blatník na zadní stavbu kola. Největší model Kol:oss je také označovaný jako MTB XL, tedy pro široké sjezdové a enduro pláště. V každém balené je vždy přibalený set zip pásků, pomocí kterých si blatník snadno namontujete.

 

Rieseldesign-tape3000-ochrana-folie-na-kolo-1

 

Pokud o své kolo rádi pečujete a neradi na něm vidíte šrámy po divoké jízdě v lese nebo bikeparku, pak pro vás ochranné fólie na kolo určitě nejsou žádnou novinkou. Riesel Design vyrábí špičkové fólie s originálními designy, které vydrží i bombardování kameny, větvemi a blátem. Riesel Tape 3000 je sendvičová folie s pěnovou vrstvou a extrémně otěruvzdornými plastovými vrstvami, které účinně ochrání citlivé oblasti na kole.

 

Rieseldesign-lahev-stickerbomb 

 

Určitě stojí za to i cyklistické lahve a bidony s typickými designy Riesel Design. Lahve pro Riesel design vyrábí německá firma TACX. Lahve jsou výjimečné díky membráně ve víčku, které zabraňuje úniku vody. Lahev úplně zavřete nebo otevřete jednoduše jedním pohybem. Když je víčko v poloze otevřeno je tahem připravena k použití. Voda projde víčkem pouze při stisku lahve a jen v množství které potřebujete. Víčko můžete také úplně uzavřít.

Tak pojď do toho a vytuň si svůj bajk v duchu Riesel Design! 

 

Rieseldesign-vicko-hlavovky

Rieseldesign

 

blatnik-pod-sedlo-rieseldesignblatnik-na-horske-kolo-rieseldesignochranna-folie-vidlice-rieseldesignochranna-folie-ramu-kola-rieseldesigncyklisticka-lahev-rieseldesignvicko-hlavovky-rieseldesign

Zpět do obchodu